Dr. Martoiu Maria

Medic specialist | Neurologie
Centrul Medical Dr Furtuna Dan

Neurologia este o specialitate complexă ce se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neurologice, utilizând tehnici moderne de neuroimagisatică, biologie moculeculară și genetică.

Interesul pentru bolile neurologice este mare datorită numărului mare de tulburări cerebrale, spinale, nervoase și musculare care apar odată cu procesul fiziologic de îmbătrânire, dar și al afecțiunilor secundare tratamentului bolilor non-neurologice. În centrul atenției se află maladii primare precum boala Alzheimer, boala Parkinson, scleroza multiplă, epilepsia, dar și maladii secundare altor afecțiuni precum cele vasculare – accidental vascular cerebral, infecțioase – meningite, encefalite, inflamatorii sau autoimmune, metabolice, traumatice/mecanice – traumatismele craniene, hernia de disc.

Evaluarea neurologică, ce constă în discuția cu pacientul și examinarea acestuia, se poate efectua încă de la primele simptome de boală, astfel se poate stabili un diagnostic cert și se poate contura un plan de tratament potrivit.

 

Statut profesional actual

  • Medic specialist Neurologie la Centrul Medical „Dr. Furtună Dan”

Pregătire medicală

  • Medic specialist Neurologie

Servicii oferite

  • Consultație Neurologie
  • Consultație de control Neurologie
Scroll to Top