Despre noi

Centrul Medical Dr. Furtună Dan

Centrul Medical „Dr. Furtună Dan”, prezent pe piață din 2011, este o companie ce oferă atât servicii medicale cu plată, cât și servicii decontabile în sistem CAS. Pornită ca un centru medical de medicină de familie, compania a crescut organic și constant, iar în august 2016 au fost puse bazele unei noi clinici.

Centrul Medical „Dr. Furtună Dan” reunește o echipă valoroasă de peste 40 de medici experimentați, ce acoperă 23 specialități. Echipa medicală colaborează permanent, cu competență și dedicare, în diagnosticarea și tratarea problemelor de sănătate ale pacienților.

Născut din dragoste pentru oameni, Centrul Medical “Dr. Furtună Dan” are ca principale valori dragostea și respectul pentru pacienți. Creșterea permanentă a numărului celor care aleg să apeleze la serviciile noastre validează atât calitatea serviciilor, cât și experiența pozitivă pe care o oferim pacienților care ne trec pragul.

Oameni în slujba oamenilor

De câte ori vi s-a întâmplat, dumneavoastră sau celor apropiați, să identificați simptome care v-au îngrijorat? O durere de cap sau de spate, o stare persistentă de oboseală sau o slăbiciune nejustificată pot avea cauze diverse și pot fi înșelătoare pentru stabilirea diagnosticului corect.

Lăsați grija sănătății în mâinile noastre!

La Centrul Medical „Dr. Furtună Dan” suntem preocupați atât de sănătatea dumneavoastră, cât și de experiența pe care o traversați atunci când apelați la serviciile noastre.

Astfel, vă punem la dispoziție o diversitate de specialități medicale acoperite de o echipă medicală de specialiști tineri și entuziaști. Din dragoste și respect pentru sănătatea dumneavoastră, punem accent pe colaborarea permanentă între specialiștii noștri, pe monitorizarea istoricului dumneavoastră medical și pe comunicarea clară și eficientă dintre medic și pacient.

Fie că este vorba despre prevenție, sau aveți nevoie de stabilirea precoce a diagnosticului corect și a tratamentului specific, noi urmărim confortul dumneavoatră și minimizarea stresului pe care orice problemă de sănătate îl induce.

Astăzi vă invităm să lăsați grija sănătății dumneavoastră în mâinile noastre. Pentru că Centrul Medical „Dr. Furtună Dan” pune Oameni în slujba oamenilor!

Dragoste și dedicare

Orice om are o poveste, iar povestea Doctorului Furtună Dan Horia a fost una frumoasă.

Dragostea a fost trăsătura dominantă a doctorului Furtună Dan, cea care i-a călăuzit pașii întreaga viață, menținându-l OM, cea care nu i-a dat voie să întoarcă spatele vieții.

“Viața are doar bilet de dus, astfel că tot ce faci pentru tine piere odată cu tine, rămâne doar ceea ce faci pentru alții.” – obișnuia să spună. Din viață iei cu tine doar dragostea celor din jur și amintirile frumoase.

Doctorul Furtună Dan a fost un om complet, cu un bagaj enorm de cunoștințe, cu fler și omenie, bucurie, corectitudine, blândețe, fermitate și armonie. Medic pediatru și de medicină generală, s-a remarcat atât ca un foarte abil diagnostician, cât și ca un foarte bun terapeut.

Motivație

Iubea oamenii, era implicat total în a crește copii sănătoși, astfel că micuții pacienți mergeau cu drag, fără sfială la domnul doctor, iar părinții erau uimiți când un acces de plâns era curmat doar când domnul doctor lua copilul în mainile lui sigure, aproape miraculoase.

Și-a făcut o cauză din a apăra viața pe care a iubit-o atât de mult. A ajutat și a trăit intens bucuria de a face bine. Timpul i-a fost deopotrivă prieten și dușman, dându-i posibilitatea să facă ceea ce-i plăcea, dar nelăsându-l să-și îndeplinească menirea până la capăt.

Dorința lui intensă era să-și vadă unicul fiu, Bogdan, doctor și să-i împărtășească din propria experiență. Într-o zi, Bogdan, student la Medicină, i-a spus din senin: „Știi, Papa, eu o să am un spital al meu”. Remarca tatălui nu a întârziat: „Ia-o ușor, nu te repezi nici măcar în gândire!”

Iubea toamna și-n fiecare an o aștepta cu bucurie. Privea apusul soarelui și, dacă cerul era luminat, se bucura pentru ziua bună ce va urma.

Chiar și la București, se pregatea pentru o nouă zi de coasă, activitate ce i-a bucurat adolescența. Nostalgia vremii de acasă îl cuprindea uneori și zâmbea cu dor. Îi lipseau munții lui și iarba verde de acasă. Privea cerul și zicea: „La mine acasă, cerul e mai jos și stelele mai mari și mai aproape.” Iubea cerul și-ntr-o toamnă, a plecat privindu-l, luându-și cu el doar dragostea celor ce l-au iubit.