Despre noi

Centrul Medical Dr. Furtună Dan, o clinică cu Oameni în slujba oamenilor

Centrul Medical Dr Furtuna Dan
Centrul Medical Dr Furtuna Dan
Centrul Medical Dr Furtuna Dan
Centrul Medical Dr Furtuna Dan

Născut din dragoste pentru oameni, Centrul Medical “Dr. Furtună Dan” are ca principale valori dragostea și respectul pentru pacienți.

Creșterea permanentă a numărului celor care aleg să apeleze la serviciile noastre validează atât calitatea serviciilor, cât și experiența pozitivă pe care o oferim pacienților care ne trec pragul.

20

specialități medicale

40

medici

250+

pacienți pe zi

14 ore

zilnic la dispoziția dvs

Despre noi

Oameni în slujba oamenilor

La Centrul Medical „Dr. Furtună Dan” suntem preocupați nu doar de sănătatea dumneavoastră, ci și de experiența pe care o traversați atunci când apelați la serviciile noastre.

Astfel, vă punem la dispoziție o diversitate de specialități medicale acoperite de o echipă medicală de medici profesioniști și empatici. Din dragoste și respect pentru sănătatea dumneavoastră, punem accent pe colaborarea permanentă între specialiștii noștri, pe monitorizarea istoricului dumneavoastră medical și pe comunicarea clară și eficientă dintre medic și pacient. Fie că este vorba despre prevenție sau de stabilirea diagnosticului corect și a tratamentului cel mai eficient pentru afecțiunea dumneavoastră, noi vă oferim un act medical de calitate, în paralel cu minimizarea stresului pe care orice problemă de sănătate îl induce. Vă invităm să lăsați grija sănătății dumneavoastră în mâinile noastre. Pentru că Centrul Medical „Dr. Furtună Dan” pune Oameni în slujba oamenilor!

Povestea noastră

Orice om are o poveste, iar povestea Doctorului Furtună Dan Horia a fost una frumoasă. Dragostea a fost trăsătura dominantă a doctorului Furtună Dan, cea care i-a călăuzit pașii întreaga viață, menținându-l OM, cea care nu i-a dat voie să întoarcă spatele vieții. Doctorul Furtună Dan a fost un om complet, cu un bagaj enorm de cunoștințe, cu fler și omenie, bucurie, corectitudine, blândețe, fermitate și armonie. Medic pediatru și de medicină generală, s-a remarcat atât ca un foarte abil diagnostician, cât și ca un foarte bun terapeut.
“Viața are doar bilet de dus, astfel că tot ce faci pentru tine piere odată cu tine, rămâne doar ceea ce faci pentru alții.” – obișnuia să spună. Din viață iei cu tine doar dragostea celor din jur și amintirile frumoase.

Motivație

Iubea oamenii, era implicat total în a crește copii sănătoși, astfel că micuții pacienți mergeau cu drag, fără sfială la domnul doctor, iar părinții erau uimiți când un acces de plâns era curmat doar când domnul doctor lua copilul în mainile lui sigure, aproape miraculoase.

Și-a făcut o cauză din a apăra viața pe care a iubit-o atât de mult. A ajutat și a trăit intens bucuria de a face bine. Timpul i-a fost deopotrivă prieten și dușman, dându-i posibilitatea să facă ceea ce-i plăcea, dar nelăsându-l să-și îndeplinească menirea până la capăt.

Dorința lui intensă era să-și vadă unicul fiu, Bogdan, doctor și să-i împărtășească din propria experiență. Într-o zi, Bogdan, student la Medicină, i-a spus din senin: „Știi, Papa, eu o să am un spital al meu”. Remarca tatălui nu a întârziat: „Ia-o ușor, nu te repezi nici măcar în gândire!”

Iubea toamna și-n fiecare an o aștepta cu bucurie. Privea apusul soarelui și, dacă cerul era luminat, se bucura pentru ziua bună ce va urma.

Chiar și la București, se pregatea pentru o nouă zi de coasă, activitate ce i-a bucurat adolescența. Nostalgia vremii de acasă îl cuprindea uneori și zâmbea cu dor. Îi lipseau munții lui și iarba verde de acasă. Privea cerul și zicea: „La mine acasă, cerul e mai jos și stelele mai mari și mai aproape.” Iubea cerul și-ntr-o toamnă, a plecat privindu-l, luându-și cu el doar dragostea celor ce l-au iubit.

A lăsat în urmă un set de valori și principii pe care s-a fundamentat dezvoltarea Centrului Medical Dr. Furtună Dan, dintr-un cabinet de medicină de familie situat în sectorul 5 al Capitalei, într-un Centru medical ce reunește 4 clinici și oferă o gamă diversă de servicii în 20 de specialități medicale, Computer Tomograf, RMN, laborator propriu de analize medicale și un Centru de Excelență în Pneumologie și reabilitare pulmonară.

Și povestea continuă…  

Scroll to Top