Tratamentul obezității

Balonul intragastric | Program de slăbire, până la 25 kg în 6 luni

slabire, dieta, balon intragastric

Una dintre metodele non-invazive pentru tratamentul obezității este procedeul Balonului intragastric. Această metodă se adresează persoanelor supraponderale, care nu au reușit să slăbească prin dietă și care își doresc o scădere ponderală de până la 25 kg.

Decizia de a slăbi cu ajutorul procedeului Balonului intragastric reprezintă startul într-un proces de transformare cu efecte benefice semnificative asupra sănătății fizice și mentale.

În cadrul programului de slăbire, pacientul învață ce înseamnă o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Rezultatul vizat constă nu doar în slăbire, ci și în obținerea echilibrului metabolic, fără carențe nutriționale. Pierderea în greutate și adoptarea unui stil de viață sănătos sunt factori importanți de prevenție a bolilor cardiovasculare, metabolice, digestive, a cancerului de colon.

Prin programul de slăbire ne propunem să oferim pacienților noștri o experiență unică, bazată pe sprijin real, încredere și interacțiune umană de calitate, pentru reușita pe termen lung a procesului.

Pentru a stabili dacă această metodă vă este potrivită, este necesară o evaluare și stabilirea indicației medicale. Consultația de evaluare este gratuită.

Vă așteptăm cu drag!

Balonul intragastric | Echipa medicală

Dr. Marian Tomescu

Medic primar
Chirurgie generală

drfurtunadan.ro

Dr. Izabela Ogneru 

Medic primar
Anestezie și terapie intensivă
Male doctor drfurtunadan.ro

Dr. Laurențiu Nancu 

Medic specialist
Anestezie și terapie intensivă

Dr. Gabriela Ancateu

Medic specialist
Medicină de familie
Nutriție și siguranță alimentară

Dr. Alexandru Popescu

Medic primar
Psihiatrie