Promisiunea noastră

Oameni în slujba oamenilor

De câte ori vi s-a întâmplat, dumneavoastră sau celor apropiați, să identificați simptome care v-au îngrijorat? O durere de cap sau de spate, o stare persistentă de oboseală sau o slăbiciune nejustificată pot avea cauze diverse și pot fi înșelătoare pentru stabilirea diagnosticului corect.

Uneori vizita la medic este amânată, fie din lipsă de timp, fie din teama de diagnostic sau din speranța că durerea va trece de la sine. În alte cazuri, diagnosticul corect devine destul de dificil de aflat și necesită investigații complexe.

Lăsați grija sănătății în mâinile noastre!

La Centrul Medical „Dr. Furtună Dan” suntem preocupați atât de sănătatea dumneavoastră, cât și de experiența pe care o traversați atunci când apelați la serviciile noastre.

Astfel, vă punem la dispoziție o diversitate de specialități medicale acoperite de o echipă medicală de specialiști tineri și entuziaști. Din dragoste și respect pentru sănătatea dumneavoastră, punem accent pe colaborarea permanentă între specialiștii noștri, pe monitorizarea istoricului dumneavoastră medical și pe comunicarea clară și eficientă dintre medic și pacient.

Fie că este vorba despre prevenție, sau aveți nevoie de stabilirea precoce a diagnosticului corect și a tratamentului specific, noi urmărim confortul dumneavoatră și minimizarea stresului pe care orice problemă de sănătate îl induce.

Astăzi vă invităm să lăsați grija sănătății dumneavoastră în mâinile noastre. Pentru că Centrul Medical „Dr. Furtună Dan” pune Oameni în slujba oamenilor!